Kurkuma – žlutý indický zázrak
Kurkuma je indické koření, tvořící nedílnou součást směsi kari, ale používat lze i samostatně. Typická je pro ni výrazná žlutá barva, takže dodává pokrmům nejen… Číst dále »Kurkuma – žlutý indický zázrak
Kurkuma je indické koření, tvořící nedílnou součást směsi kari, ale používat lze i samostatně. Typická je pro ni výrazná žlutá barva, takže dodává pokrmům nejen… Číst dále »Kurkuma – žlutý indický zázrak
K létu nedomyslitelně patří grilování. Ať už si užíváte letní pohodu sami, nebo s přáteli. Kvalitní gril je základ stejně jako dobré jídlo, které na… Číst dále »Máte už na léto zahradní gril? Doporučujeme gril lokomotiva!
Už vás dlouhá a studená zima nebaví, a rádi byste sněhové vločky rozbili slunečními paprsky a svěžím jarním vánkem? Pak se vrhněte na pečení! Lahodné… Číst dále »Přivítejte jaro s lahodnými dezerty!
Vynikající chuť borůvek láká stále více lidí k tomu, aby si je vypěstovali přímo na vlastní zahradě. Nejedná se samozřejmě o klasické lesní borůvky mající jedinečnou… Číst dále »Pěstování kanadské borůvky a jeho zákonitosti
K zachování zeleniny a ovoce se používá sušení. Tento proces se nejlépe provádí při nuceném oběhu sušicího média (vzduch). Tento způsob konzervace zajišťuje dlouhodobé zachování produktu,… Číst dále »Jak sušit ovoce a zeleninu
Sušení – jeden z nejstarších způsobů konzervování ovoce. Jeho výhodou je, že výsledkem jsou trvalé potraviny, které mohou být skladovány po dlouhou dobu s využitím… Číst dále »Jak sušit ovoce a bobuloviny